Tarieven 2016 – 2017

Het label Duurzaam Herstel wordt uitgevoerd door de stichting Duurzaam Repareren, een non-profit organisatie. Duurzaam Herstel kent een groepserkenning en een individuele certificering. Een ‘groep’ is een aantal bedrijven (minimaal vijf) of een bedrijf met meerdere vestigingen, waarbij er sprake is van een generieke kwaliteit en bedrijfsvoering.

Het certificatie tarief bestaat uit:

Een eenmalig entree fee van € 350,- per bedrijf/ vestiging. Hieruit wordt de administratie, de initiële audit, de fysieke audit, het aansluitpakket gefinancierd.

Een jaarlijkse contributie van € 395 per bedrijf/ vestiging bij een groepserkenning of € 495,- bij een individuele certificering. Hiermee worden de periodieke administratieve- en fysieke audits en de organisatiekosten gedekt. Men hoeft dus niet zelf een auditbureau in te schakelen en er zijn geen bijkomende kosten.

Wanneer het bedrijf mobiele werkplaatsen (bussen die op locaties de werkzaamheden uitvoeren) heeft, dan worden deze ook in de audit betrokken. We rekenen een vergoeding van € 9,80 per bus/ jaar.