Duurzaam Herstel maakt deel uit van een groep van duurzaamheidsinitiatieven. Tot deze groep horen de volgende onderdelen:

 

logodefinitief 2015Duurzaam Repareren

Dit is een initiatief verzekeraars, leasemaatschappijen, fleetowners en de ANWB. Inmiddels zijn er meer dan 2.500 automotive bedrijven gecertificeerd. Deze bedrijven worden structureel gecontroleerd op een duurzame bedrijfsvoering. Het is ook voor de consument eenvoudig mogelijk voor een duurzaam autobedrijf te kiezen. Ze zijn herkenbaar aan het logo van Duurzaam Repareren. Bekijk de promotie- trailer of ga naar de website: www.duurzaamrepareren.nl.  

 

logo belgie 2taligDuurzaam Repareren/ Réparer Durablement Belgium

Dit is, met in achtneming van de nationale verschillen, een spiegelorganisatie van Duurzaam Repareren Nederland. De organisatie is gevestigd in Zulte en de helpdesk in Gent. Bekijk de promotie-trailer of bezoek de website: www.duurzaamrepareren.be of www.reparerdurablement.be.

Logo_perfect_green_v2Perfect Green – NoRiskParts

Perfect Green is een initiatief van vooraanstaande Autodemontage bedrijven. Zij willen de drempel tot hergebruik verlagen door hoge kwaliteitsonderdelen met unieke leveringsvoorwaarden en waterdichte garanties te leveren. Bekijk de promotie-trailer die gemaakt is voor de Dave Bebelaar Award 2015 of bezoek de website: www.noriskparts.nl.

duurzaam autoleasenDuurzaam Autoleasen

Dit is een initiatief van leasemaatschappijen die zich op gebied van duurzaamheid willen onderscheiden. Men legt zich een groot aantal duurzaamheidseisen op en wordt hierop jaarlijks getoetst. Binnenkort treft u hier de promotie-trailer aan, maar u vindt nu al meer informatie op de website: www.duurzaamautoleasen.nl.