Duurzaam Herstel

Het is heel vervelend wanneer u een brand- of waterschade heeft of wanneer uw mobiele telefoon kapot gaat. Gelukkig brengt uw verzekeraar vaak uitkomst. Verzekeraars willen u niet alleen financieel schadeloos stellen, maar u ontzorgen bij een dergelijk incident. Zij vinden het hun verantwoordelijkheid de situatie terug te brengen zoals voor het incident, zonder dat u daar allerlei dingen voor moet doen of regelen. Om die reden leveren veel verzekeraars ‘Natura Herstel’. Zij schakelen specialistische bedrijven in om u ‘uit de brand’ te helpen.

Voor een aantal verzekeraars stopt de verantwoordelijkheid niet bij de zorg voor u. U moet professioneel geholpen worden, maar wel met oog voor het milieu en de samenleving. Het moet dus zo duurzaam als mogelijk gebeuren.

Speciaal hiervoor is een keurmerk ontwikkeld voor specialistische bedrijven die deze bedrijven duurzaam uitvoeren: ‘Duurzaam Herstel’. Deze bedrijven worden op duurzaamheid getoetst en voldoen aan strenge eisen. Op deze website vindt u de bedrijven die duurzaam gecertificeerd zijn en het logo Duurzaam Herstel mogen voeren. Ook vindt u de verzekeraars die gebruikmaken van duurzaam gecertificeerde bedrijven. Ook u kunt bijdragen aan een duurzame samenleving door te kiezen voor een duurzaam bedrijf of een duurzame verzekeraar. Uw keuze doet er toe!


Nieuws:

Rob Insinger Duurzaamheid Award 2018 kent spannende en verrassende ontknoping

Afgelopen donderdag mocht Onno Sleurink, voorzitter van het College van Deskundigen van Duurzaam Herstel, niet één maar twee awards uitreiken naar een zeer spannende strijd rond het duurzaamheidsaward.

De organisatie meldde dat er dit jaar zeer veel belangstelling is geweest voor de award. Vele honderden internet bezoekers hebben de promotiefilmpjes van de genomineerden bekeken en hun stem uitgebracht op de favoriete nominatie. Die exposure is voor de organisatie het allerbelangrijkste omdat hiermee een podium wordt geboden voor duurzame projecten, initiatieven, producten en bedrijven. Men hoopt dat dit branche-breed opvolging krijgt.

Tijdens het jaarlijkse event van Duurzaam Herstel mochten alle genomineerden pitchen, waarna de stemmen van de bezoekers werden toegevoegd aan de internetstemmen. Het tellen van de stemmen is vele malen overgedaan, omdat de uitkomst wel heel spannend werd.

Harry Filon van Duurzaam Repareren: ”De vijf genomineerden bleken zeer aan elkaar gewaagd, want de telling gaf verschillen aan van slechts enkele stemmen. Met als klap op de vuurpijl dat, zelfs na meerdere hertellingen, er twee genomineerde met exact hetzelfde aantal stemmen uit de bus kwamen.

De ex-aequo winnaars van de Rob Insinger Award 2018 zijn: Dolmans Calamiteiten Diensten met een innovatieve roetreiniger, die milieuvriendelijk, kostenverlagend en ergonomisch werkt en Eco-Point voor hun portfolio van reinigingsproducten gemaakt uit herwinbare grondstoffen zoals kokosnoot en maiskolven.

De overige genomineerden die de twee winnaars op wel zeer korte afstand volgden waren: Polygon Nederland B.V, Zegers Bouw en Würth Nederland. 

De genomineerden zijn nog terug te zien op https://www.duurzaamherstel.nl/rob-insinger-award-2018/ Er kan uiteraard niet meer gestemd worden.

Foto v.l.n.r.: Rob Meershoek – Directeur Dolmans Calamiteiten Diensten B.V. en Ferry Samuels CEO Eco-Point B.V.

Duurzaam Herstel presenteert Promo

Het is niet alleen belangrijk om duurzaam te zijn maar ook om te laten zien dat u duurzaam bent. Maar hoe maak je de klanten en opdrachtgevers duidelijk dat je duurzaam gecertificeerd bent en nog belangrijker, wat dit inhoudt.

Speciaal hiervoor heeft Duurzaam Herstel een korte promofilm gemaakt. Gecertificeerde bedrijven en opdrachtgevers kunnen deze trailer gebruiken in de communicatie. Het geeft in twee minuten een goed beeld wat het certificaat inhoudt en wat men van duurzame bedrijven kan verwachten. De trailer kan gebruikt worden voor de eigen website, narrow-casting en in bedrijfspresentaties.

 


 

 

Schade is al vervelend genoeg!

Gelukkig helpen steeds meer verzekeraars u uit de brand. Ook bij waterschade of een kapotte mobiele telefoon. U wordt snel geholpen door vakkundige reparateurs. Het allermooiste is dat de verzekeraars die meedoen aan Duurzaam Herstel, dat ook doen met oog voor het milieu en de samenleving.

Download hier de folder

folder DH neutraal thumb folder duurzaam herstel def thumb